Fiscaal geruisloos voortzetten bij BLG Wonen mogelijk

dinsdag, 10 juli 2012

Overzetten van opgebouwd kapitaal naar een andere kapitaalverzekering of (bank)spaarrekening kan een mogelijk nadelige afkoop van het opgebouwde kapitaal voorkomen, aldus BLG Wonen, die zegt op deze manier in te spelen op de toenemende behoefte bij klanten om hun hypotheek op een veilige manier af te lossen, tegen zo laag mogelijke kosten.

Ook bij BLG Wonen (voorheen BLG Hypotheken) is het nu mogelijk een kapitaalverzekering, KEW, SEW of BEW fiscaal geruisloos voort te zetten.

BLG Wonen: "Voor veel klanten is fiscaal geruisloos voorzetten interessant. Klanten willen hun hypotheek steeds vaker op een veilige manier aflossen. Daarnaast worden klanten er zich steeds meer van bewust dat banksparen meestal goedkoper is dan vermogen opbouwen via een verzekeringspolis of via een beleggingspolis. Het biedt bovendien meer zekerheid vooraf. Ten slotte kan het overstappen naar een andere geldverstrekker of het wijzigen van de aflossingsvorm bij de huidige verstrekker voordeel kan opleveren."

BLG Wonen Hypotheken is een onderdeel van SNS Reaal. Bij BLG Wonen kun je een hypotheek afsluiten en risico’s verzekeren. Deze financiële dienstverlener is gespecialiseerd in hypotheken. BLG Wonen werkt uitsluitend met bemiddelaars.

BLG Wonen hypotheken bieden wij aan

* zonder afsluitprovisie
* zonder doorlopende provisie
* zonder 1% afsluitkosten
* zonder inkoopkosten

Informatie of contact

Interesse gewekt? Stuur uw bericht of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief).

Wij helpen u graag verder.

« Terug naar nieuwsoverzicht