Laagste afsluitfee nieuwe ORV NN

woensdag, 5 september 2012

Nationale-Nederlanden heeft de overlijdensrisicoverzekering (ORV) ingrijpend vernieuwd. NN biedt nu een nieuwe ORV die een uitstekende kwaliteit biedt, tegen een scherpe prijs. Naast de verzekering hebben zij ook het aanvraagproces zo eenvoudig en snel mogelijk gemaakt.

De productkenmerken van de nieuwe ORV van NN op een rij:

Een scherpe prijs
Uitstekende kwaliteit
Snel en eenvoudig aanvraagtraject
Geen keuringsgrens en snelle medische acceptatie
Ongelijke kapitalen mogelijk bij gelijkblijvende dekking
Gratis ongevallendekking tijdens verwerking aanvraag
Bij afkoop wordt de eventuele afkoopwaarde uitgekeerd

Geen keuringsgrens en snelle medische acceptatie

Er is geen keuringsgrens.
De acceptatie is op basis van de antwoorden op de elektronische gezondheidsverklaring die de klant zelf online instuurt. De antwoorden op de elektronische gezondheidsverklaring worden automatisch beoordeeld. Per e-mail wordt direct bevestigd of de verzekering is geaccepteerd of (nog) niet.

Ongelijke kapitalen mogelijk bij gelijkblijvende dekking

Bij een ORV met gelijkblijvende dekking op twee levens, is het mogelijk om ongelijke kapitalen per verzekerde te verzekeren: deze variant is nieuw en onderscheidend in de markt. Dit is vooral van belang voor partners met een flink verschil in inkomen. Daarnaast bieden wij bij een verzekerd bedrag dat de gehele looptijd gelijk blijft, een verhogingsrecht. Eens in de drie jaar kan de verzekeringnemer op een polisverjaardag het verzekerde kapitaal verhogen met 10 procent van het oorspronkelijke kapitaal. Wij stellen dan geen vragen over de gezondheidstoestand.

Gratis ongevallendekking

Nadat u de aanvraag heeft ingediend is de verzekerde direct gratis verzekerd bij overlijden als gevolg van een ongeval. Deze dekking stopt op de datum van afgifte van de polis of op de datum van afwijzing van de aanvraag. Overlijdt de verzekerde binnen deze periode door een ongeval, dan keren wij een bedrag uit ter hoogte van het aangevraagde kapitaal tot een maximum van 150.000,-.

Provisie

De nieuwe ORV kent geen provisie.

Verpanding

De ORV kan verpand worden. U kunt dit aangeven in de aanvraag.

Vraag een gratis gratis premievergelijk overlijdensrisicoverzekering(orv) van alle risicoverzekeraars, met en zonder provisie. U zult verbaasd zijn over de premieverschillen!

« Terug naar nieuwsoverzicht