Verbeterde woonlastverzekering Callas

dinsdag, 25 september 2012

Met de Callas woonlastenverzekering kiest u voor één van de beste woonlastenverzekeringen in Nederland; een uitgebreide dekking tegen een scherpe prijs. Zo hanteert deze woonlastenverzekering in de polisvoorwaarden de meest uitgebreide definitie van het begrip arbeidsongeschiktheid. Dit betekent bijvoorbeeld dat er geen specifieke uitsluitingen zijn (behoudens uitsluitingen als molest, atoomreacties en bovenmatig gebruik van alcohol) en dat zelfs 'niet erkende ziekten' binnen de dekking vallen.

Voor wie?

De Callas woonlastenverzekering is ontwikkeld voor iedereen in loondienst met een eigen huis, die zich wil verzekeren tegen een onvoorziene verlaging van het maandelijkse inkomen. Heeft u dus een eigen huis, dan is de kans groot dat de Callas woonlastenverzekering een prima aanvulling is op uw verzekeringspakket. Vraag er naar bij uw financieel adviseur, hij vertelt u graag of deze woonlastenverzekering ook voor ú een passende oplossing is.

Een woonlastenverzekering is een bijzonder verzekeringsproduct. Deze verzekering is primair ontwikkeld om u in staat te stellen uw maandelijkse vaste woonlasten te kunnen blijven betalen als zich onverwachte situaties voordoen die van grote invloed zijn op de hoogte van uw inkomen.


Zo bestaat er altijd een kans dat uw inkomen tijdelijk een stuk lager wordt of zelfs helemaal weg valt. Bijvoorbeeld door langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Met een goede woonlastenverzekering, zoals die van Callas financiële producten, weet u zich dan verzekerd van een uitkering waarmee u, ondanks uw teruggevallen inkomen, toch kunt blijven wonen waar u woont. Zo krijgt u de tijd en de rust om een andere baan te zoeken of te werken aan uw herstel, zonder de extra zorg over uw financiën.

« Terug naar nieuwsoverzicht