TAF sekseneutraal en provisievrij

dinsdag, 4 december 2012

Met ingang van 21 december 2012 biedt TAF al haar verzekeringsproducten sekseneutraal aan. Bovendien wordt vanaf 1 januari 2013 het provisieverbod van kracht voor al onze producten. Om het eenvoudig te houden, kiest TAF ervoor om beide wijzigingen in één keer door te voeren per 21 december 2012.

Sekseneutrale tarieven

Vanaf 21 december a.s. zijn de tarieven die TAF voert niet meer afhankelijk van het geslacht van de verzekerde. De tarieven voor mannen en vrouwen worden dus gelijk. De nieuwe sekseneutrale tarieven blijven uiteraard net zo concurrerend als u van TAF gewend bent.

Provisievrije tarieven

Eveneens per 21 december a.s. biedt TAF al haar producten op netto basis aan. Vanaf die datum kunt u dus geen verzekeringen meer afsluiten op basis van provisie.

* Zélf online provisievrije premie TAF Leven berekenen

Aanvragen met provisie

Tot en met 20 december 2012 kunt u aanvragen indienen met provisie. Houdt u echter rekening met het volgende: voor een aanvraag mét provisie die wij vóór 20 december 2012 ontvangen, maar die pas ná 20 december 2012 wordt geaccepteerd door de verzekeraar en/of door uw klant, geldt dat de polis wordt opgemaakt op basis van het netto sekseneutrale tarief. Dit kan een premiewijziging tot gevolg hebben!

« Terug naar nieuwsoverzicht