TAF tweede beste levensverzekeraar

dinsdag, 11 december 2012

In het jaarlijkse Adfiz Prestatie onderzoek wordt de kwaliteit van verzekeraars door het onafhankelijk intermediair beoordeeld. Behalve naar prijs en voorwaarden van de producten die verzekeraars aanbieden, wordt er gekeken naar criteria zoals het nakomen van afspraken, het klantbelang centraal stellen in de schadeafwikkeling, foutloosheid en snelheid van administratieve processen.

TAF bij beste verzekeraars voor Leven individueel

TAF komt als 2e verzekeraar uit de bus in de categorie Leven individueel. Bereken online premie TAF Overlijdensrisicoverzekering provisieloos ( 125,- afsluitkosten)

Grote verschillen tussen levensverzekeraars

Adfiz wijst in haar berichtgeving op de grote verschillen tussen verzekeraars onderling: "Met deze grote verschillen tussen verzekeraars is kwaliteit een belangrijk keuzecriterium voor de klant", aldus directeur Hanneke Hartman, die daarin tevens een toegevoegde waarde ziet voor de adviseur.

Uit dit prestatie onderzoek blijkt dat de kwaliteit van verzekeraars fors uiteen kan lopen.

Financiële producten roepen extreem weinig enthousiasme op bij consumenten.

Daarom is het voor directe en online verkoopkanalen cruciaal om prijs als allesbepalend keuzecriterium neer te zetten.

De klant realiseert zich bij de aanschaf niet genoeg dat voorwaarden per verzekering kunnen verschillen en dat verzekeraars zich verschillend kunnen gedragen bij schadeafhandeling.

Pas als de schade geleden is, ondervindt de klant dat er verschillen zijn tussen voorwaarden van verzekeringen en dat de verzekeraar moeilijk kan doen bij het uitkeren.

3 beste levensverzekeraars volgens Adfiz

Leven individueel

1. Legal and General
2. TAF
3. Erasmus


Uit het Adfiz Prestatie Onderzoek blijkt dat de kwaliteit van verzekeraars fors uiteen kan lopen.

Vergelijk risicopremies

« Terug naar nieuwsoverzicht