Verlaagde premies TAF Ace Personal

donderdag, 3 januari 2013

TAF Leven heeft de invoering van de sekseneutrale tarieven aangegrepen om de premies voor de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering fors te verlagen.

Ook is de TAF Personal ORV met verzekeraar ACE aanzienlijk in dekking verruimd. Dus nog meer flexibiliteit voor een nog scherpere prijs!

Scherpere ORV tarieven voor mannen, twee levens en gelijkblijvende kapitalen

Voor mannen zijn de tarieven van de TAF Personal ORV over de hele linie lager geworden, in veel gevallen zelfs tot 30%. Vrouwen betalen over het algemeen iets meer. Ook de tarieven voor twee levens zijn aanzienlijk goedkoper geworden.

En TAF behoort nu ook voor gelijkblijvende kapitalen tot de scherpste aanbieders in de markt!

* [b]Goedkoopst afsluiten TAF overlijdensrisicoverzekering

klik hier
(afsluitkosten 125,-, laagste in nederland)

Verruiming dekking Personal ORV ACE[/b]

De TAF Personal ORV met verzekeraar ACE is uitgebreid met de volgende mogelijkheden:

Verruiming van het te verzekeren bedrag: van 5.000,- tot en met 5.000.000,- (in plaats van 18.000,- tot en met 1.500.000,-).
Keuze voor verschillende verzekerde bedragen bij twee verzekerden. Het verzekerd bedrag van de tweede verzekerde is minimaal 50% van het verzekerd bedrag van de eerste verzekerde en andersom.
Optierecht: het verzekerd bedrag kan jaarlijks worden verhoogd met 15% zonder medische waarborgen.
Looptijd in maanden mogelijk in plaats van in hele jaren. Dus een looptijd van 5 jaar en 9 maanden is net zo goed mogelijk als een looptijd van 6 jaar.
Bij gelijkblijvende kapitalen kan een looptijd worden gekozen van 1 tot 35 jaar (in plaats van 5 tot 35 jaar).
Keuze voor een ongevallendekking. Als het overlijden het directe gevolg is van een ongeval dan volgt een extra uitkering van 50.000,-.
Keuze voor het meeverzekeren van premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid. Na 1 jaar arbeidsongeschiktheid vervalt de premie tot het moment dat de verzekerde weer aan het werk gaat.

Premie vergelijken

« Terug naar nieuwsoverzicht