ORV TAF Quantum Leben beste beoordeeld door Moneyview

dinsdag, 29 januari 2013

Met de invoering van sekseneutrale tarieven per 21 december 2012 en het inwerking treden van het provisieverbod per 1 januari jl. is een volledig nieuwe markt van overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) ontstaan. Door de nieuwe wetgeving is geen enkel verzekeringstarief hetzelfde gebleven. Reden voor MoneyView om de nieuwe marktverhoudingen in kaart te brengen.

De TAF Personal ORV met haar 5-sterren ProductRating op prijs én flexibiliteit prolongeert in de nieuwste productvergelijking door MoneyView.

Een unieke prestatie, want de 'TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering (Quantum) is het enige product dat zowel op prijs als op flexibiliteit een 5-sterrenrating heeft behaald' schrijft MoneyView in Special Item Nr. 30 van januari 2013, waarin de resultaten van de productvergelijking zijn gepubliceerd.

De variant met verzekeraar Quantum Leben krijgt maar liefst drie keer de hoogste waardering toegekend: op prijs voor de gelijkblijvende dekking; op prijs voor de annuïtair dalende dekking; en op flexibiliteit van het product.

De variant met verzekeraar ACE scoort ook de maximale 5 sterren op prijs voor de annuïtair dalende dekking.

Bij de vorige productvergelijking door MoneyView in 2011 scoorde de TAF Personal ORV ook al als enige en eerste product een dubbele 5-sterren rating voor prijs en flexibiliteit.

* Premie berekenen en offerte TAF overlijdensrisicoverzekering
(afsluitkosten 125,-, laagste in nederland)

« Terug naar nieuwsoverzicht