Nieuwe TAF risicopolis zonder provisie mogelijk

maandag, 24 juni 2013

Hoe ziet het leven eruit als je blijvend letsel overhoudt aan een ongeval, of geconfronteerd wordt met een hartaanval of kanker? Ben je in staat om de gevolgen daarvan financieel op te vangen? Vaak niet. Daarom komt TAF met de Ernstige Ziekte en Ongeval Polis.

Waar andere verzekeraars wegkijken, wijst TAF op de verantwoordelijkheid die iedereen voor zijn partner en kinderen zou moeten nemen. Met een unieke combinatie van dekkingen, die de klant volop ruimte biedt om uw levensgeluk financieel veilig te stellen. Op het lijf geschreven voor iedereen in Nederland. Wie kan nog zonder?

De TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis biedt een ruime financiële tegemoetkoming bij een hartaanval, hersenbloeding of kanker, bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval en bij overlijden als gevolg van een ongeval.

De voordelen van de TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis

* Keuze uit drie dekkingen met een modulaire opbouw. U kunt er voor kiezen om slechts één van de drie dekkingen te verzekeren, of twee, of alle drie.
* Als u kiest voor de dekking ernstige ziekte in combinatie met de dekking voor blijvende invaliditeit en/of de dekking voor overlijden, ontvangt u een korting van 15% op de premie voor de dekking ernstige ziekte.
* Ruime verzekerde bedragen om uit te kiezen.
* U kunt het verzekerde bedrag jaarlijks verhogen of verlagen.
En u kunt er elk jaar voor kiezen om een dekking uit uw verzekering te verwijderen of toe te voegen.
* U hoeft geen gezondheidsverklaring in te vullen of medische keuring te ondergaan.

Wilt u meer weten over de TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis?

Contact

« Terug naar nieuwsoverzicht